Indrukken van landschappen, mensen in hun omgeving

uit 2011 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Hidden

2011

Hidden Stel je voor dat je een kind bent. Je bent op een zandheuvel, midden in een bos. Er zijn overal struiken, takken, bladeren ... Wat ga je doen? Je bouwt natuurlijk een kamp, ​​een fort, een gat in de grond, alles om je in te verstoppen en je laat je fantasie de vrije loop. Het schilderij laat je een kijkje zien in een tipi, je kunt door de takken naar de bomen op de achtergrond gluren. Er staat geen figuur op dit schilderij, want de figuur ben jijzelf. 

Sangria

2013

Sangria Een warme zonnige dag, een café aan de haven in Herentals, België. Ijsjes en Sangria! Twee meisjes die de prijs van de sangria op het bord schrijven. Het is gewoon één van die luie dagen ... De groenachtige kleuren die de kunstenaar gebruikt, zijn speciaal gemengd, zodat ze ons aan een droom doen denken...     Het schilderij is aan alle kanten beschilderd.

Between poppies

2011

Klaprozen in het veld, de zon schijnt en een rode gloed bedekt het tafereel. In de warme zomerzon wandelt een meisje, dromend...  Geen oorlog meer.  De papaverbloem is een symbool van de eerste wereldoorlog in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in veel andere landen, want ze bloeiden veelvuldig op de slagvelden in Vlaanderen.

How fragile we are

2012

How fragile we are De kunstenaar heeft 'The fragility of life' geschilderd.  Het toont ons een klein kind dat een gele bloem plukt in een groene weide. De kleine jongen is net zo kwetsbaar als de paardenbloem.Het leven kan in een oogwenk eindigen. Helga heeft de achtergrond geverfd met lichtgroen en seringenpaars, egaal transparant. Het peuterjasje en de bloem die hij gaat plukken, zijn bedekt met felle kleuren.

Who's afraid of the big bad wolf

2013

Who's afraid of the big bad wolf Een schilderij over loslaten. Als je kind geboren is, wil je hem niet laten gaan, je wilt hem zo goed mogelijk beschermen, zo lang als je kunt. Maar het is onvermijdelijk. Heel binnenkort zal dat eerste moment plaatsvinden. Wij trachten allemaal onze kinderen op het rechte pad te houden, geven hen goede raad met veel liefde. Toch houden we ons hart vast als we ze moeten loslaten. Ze zullen leren met vallen en opstaan, dat weten we, maar het zal   ze sterk en zelfzeker maken.  Ooit volgen zij hun eigen weg en we hopen van harte dat ze gelukkig zullen zijn.