Beeldhouwkunst

uit 2020 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Serenity

2021

De kunstenares heeft een van haar schilderijen gebruikt als inspiratie voor dit beeld. Het schilderij: A ray of light.  Een portret van een jong meisje, sereen en klaar om te bloeien. De buste is gemaakt van hars (milieuvriendelijk) en gecoat met een oosters groene patine (oriental green) in hoog gepigmenteerde acrylverf, daarna afgewerkt met een vernis.  

Serenity 2.0

2021

Dit is een vervolg op het werk 'Serenity'. Zelfde materiaal, andere afwerking. Door andere kleuren te gebruiken, krijgt dit beeld toch een andere sfeer. De acrylhars is hier getint met grijs en ultramarijnblauw. Tevens zijn er andere vleugjes kleur te bespeuren zoals oranje, geel en groen. 

Markus

2020

De kunstenaar noemde het kunstwerk Markus, een sterke naam voor een sterk man. Portugese ogen, een asymmetrische neus, zachte lippen verborgen onder een stevige baard. Een krachtig hoofd voor een trotse man.i Dit karakterhoofd is schilderachtig gebeeldhouwd, gegoten in gepigmenteerd gips en afgewerkt met pigmenten en bijenwas. Uniek portret. 

Black bird

2020

Als je naar de schaduw van het standbeeld kijkt, zie je een vogel. Eén met een gebroken vleugel. Een vogel, klaar om te vliegen, zelfs met een gebroken vleugel zal hij zijn weg vinden. Dit sculptuur is heel persoonlijk voor de kunstenaar, ze heeft haar eigen handen gebeeldhouwd, haar weg naar vrijheid. Het vertegenwoordigt je verlangens, je zult je doelen bereiken, met vallen en opstaan.  De vogel is een symbool van nooit opgeven als je echt, echt iets wilt. Dit  werk is  gemaakt van aluminiumcement. De huid heeft aan verschillende kanten een dunne pleisterlaag. Het is uniek in zijn soort dankzij het gietproces van verschillende lagen aluminiumcement. Er is maar één stuk van de 'Zwarte vogel' in aluminiumcement.

Golden bird

2020

Handen gevouwen tot een vogel, klaar om op te staan en te vliegen. Op weg naar vrijheid.  Gips, acrylverf.

White bird

2020

Handen gevouwen tot een vogel, klaar om op te staan en te vliegen.  Op weg naar vrijheid. Gips, boenwas.