Who's afraid of the big bad wolf

Who's afraid of the big bad wolf

60 x 80 cm, © 2013, € 1 490,00
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Helga’s kleurrijke schilderij toont ons een betoverend landschap waarin een jong kind op ontdekkingsreis gaat.

Dit tafereel met een kleine nieuwsgierige jongen in een bosrijke omgeving met onwerkelijke kleuren zoals lichtroze tinten voor bladeren, kobaltblauwe grassen en donkere mysterieuze hoeken is een bron van reflectie en introspectie. Het herinnert ons eraan dat veiligheid belangrijk is, maar dat avontuur en groei ook essentieel zijn voor onze ontwikkeling. 

Het nodigt ons uit om moedig te zijn en onze angsten te overwinnen, terwijl we tegelijkertijd onze intuïtie volgen en vertrouwen op ons innerlijke kompas.

Dit kunstwerk roept vragen op over de keuzes die we maken in ons leven. Moeten we veilig op het gebaande pad blijven of durven we het onbekende te verkennen? Is de grote boze wolf een werkelijk gevaar of slechts een onbekende uitdaging? Het schilderij nodigt ons uit om na te denken over onze angsten en verlangens, en om bewust te kiezen welk pad we willen bewandelen.

 

Het werk is verder beschilderd aan de zijkanten en klaar om om te hangen. Het is zeker mogelijk om het schilderij te voorzien van een kader zodat het mooi in jouw interieur past.